Varför måste alla vegetarianer bo på en öde ö?

 

Se även: Ett försvarstal - en vegetarians sista försvarstal
Bennie Banan - veganer
Bennie Banan - vegetarianer

21 kommentarer:

 1. hahahaha såååå bra!!!!

  SvaraRadera
 2. grisar kommer ju inte ta slut de reproducerar ju

  SvaraRadera
 3. Köttätare som uppskattar bra serier26 november 2013 23:36

  Spot on :)

  SvaraRadera
 4. Alla köttätare är ju absolut inte så där. Jag har träffat få, de flesta jag träffar bryr sig inte dugg om vad jag äter. Var så förr kanske :)

  SvaraRadera
 5. Så underbar. Du är fantastisk skelettmuffins!

  SvaraRadera
 6. Älskar serien!
  När det gäller diskussionen så kan jag ju hålla med om att de flesta som äter kött inte är så, men bara det faktum att jag (och många andra som äter vego) har fått frågan gör det hela väldigt komiskt.

  SvaraRadera
 7. En riktig fullträff (igen). Hur bra som helst! Just det här knasiga att vegetarianer gör ett val, men att andra tydligen inte gör det!

  SvaraRadera
 8. He he, riktigt bra serie!
  Länge sedan jag fick såna dilemmafrågor nu, men jag brukade köra med: "Jag skulle äta upp DIG om vi var ensamma på en öde ö." Brukade sätta punkt på den diskussionen. :P

  SvaraRadera
 9. Jättebra med vegetarianism!! Men vad är värst; att döda ett djur för köttet eller att tvinga det att producera mjölk i en livstid med ALLT vad det innebär? Vi behöver inte förtära någonting som kommer ifrån andra djur --i Sverige idag-- ...till er som är öppna, fullfölj tanken! Ciao!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har så rätt! Jag kommer inom kort att rannsaka ovo-lakto-vegetarianer lite grann i en serie. Stay tuned.

   Radera
 10. Fantastiskt bra den kommer jag använda för upplysning så ofta jag kan!

  SvaraRadera
 11. Hysteriskt bra!!!

  SvaraRadera
 12. Fast att säga att man beter sig illa för att man äter kött är väl ganska fel.. Alla som inte är vegetarianer och äter kött beter sig inte illa bara föra att de äter kött och inte tänker på samma sätt som de som är vegetarianer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min poäng är att själva handlingen att äta kött är att bete sig sämre än om man väljer att inte äta kött, eftersom man som köttätare med största sannolikhet vet vilket lidande det innebär för de varelser som är inblandade i köttinsdustrin, men ändå fortsätter att äta kött. Det är en gradskala förstås, med större eller mindre mängd lidande inblandat, beroende på vilket slags kött man väljer att äta, men jag skulle nog säga att om man väljer att bidra till lidande fastän man lätt kan låta bli, så är just den handlingen sämre än om man väljer att låta bli. Det säger emellertid inget om hur man är annars som person. Man kan nog vara en snäll människa fastän man äter kött :) En snäll människa som blundar lite.

   Radera
 13. Jag tycker den här serien är tio av tio.

  SvaraRadera
 14. Jag älskar dig, du som har skapat detta mästerverk! Stor eloge till dig! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, jag blir alldeles varm inombords! Det är för er skull som jag ritar serier.

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...